Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Adam Szember
    • Maria Małka
  • Tytuł: Wpływ witamin w pożywce na intensywność wytwarzania substancji antybiotycznych przez niektóre szczepy bakterii mlekowych
  • Wariant tytułu: Influence of vitamins contained in the culture medium on the intensity of the production of antibiotic substances by some strains of milk bacteria
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura, t. XXI, z. 15
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1966
  • Zeszyt: 15
  • Tom/numer: XXI
  • Strony: 245-251
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Rolniczego