Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Tadeusz Soroka
    • Kazimierz Wideński
  • Tytuł: Wpływ dodatków niektórych mieszanek ziołowych na przyrosty, wykorzystanie karmy oraz jakość produktów poubojowych w tuczu trzody chlewnej
  • Wariant tytułu: Influence of the addition of some herb mixtures on weight gains, food utilization and quality of butchery products in fattening of swine
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura, t. XXII, z. 18
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1967
  • Zeszyt: 18
  • Tom/numer: XXII
  • Strony: 257-274
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego