Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor: Władysław Michałek
  • Tytuł: Wpływ chlorków na zawartość azotu i skład aminokwasowy białka jako wskaźnika wartości pokarmowej kapusty pastewnej (Brassica oleracea L. var. acephala)
  • Wariant tytułu: The influence of chlorides on the content on nitrogen and aminoacidic composition of albumen as an indicator of the nutritive value of cabbage (Brassica oleracea L. var. acephala)
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura, t. XLVII, z. 26
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1992
  • Zeszyt: 26
  • Tom/numer: XLVII
  • Strony: 231-239
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Ogrodniczego