Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Marta Zalewska-Korona
    • Janusz Kalbarczyk
  • Tytuł: Zawartość makro- i mikroelementów w sokach dietetycznych z kapusty głowiastej białej, otrzymanych drogą obróbki enzymatycznej
  • Wariant tytułu: The content of macro- and micro-elements in dietetic juices from white cabbage obtained by way of enzymatic processing
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura, t. XLIX, z. SUPPL. 26
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1994
  • Zeszyt: SUPPL. 26
  • Tom/numer: XLIX
  • Strony: 201-206
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Rolniczego