Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Maria Bubicz
    • Apolonia Korzeń
    • Stanisław Korzeń
  • Tytuł: Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczej
  • Wariant tytułu: The content of L-Cevitamic acid in carrot and brussels sprouts depending on the pretreatment and storage time in a cooling chamber
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura, t. XLIV, z. 25
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1989
  • Zeszyt: 25
  • Tom/numer: XLIV
  • Strony: 213-218
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Rolniczego