Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Zbigniew Anyszka
    • Krystyna Elkner
    • Adam Dobrzański
  • Tytuł: Zawartość azotanów i kwasu askorbinowego w brokule włoskim (Brassica oleracea var. botrytis italica) w zależności od sposobu odchwaszczania
  • Wariant tytułu: Content of nitrates and ascorbic acid in broccoli (Brassica oleracea var. botrytis italica) depending on method of weed control
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EEE, Horticultura, t. VIII, SUPPLEMENTUM
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 2000
  • Tom/numer: VIII, SUPPLEMENTUM
  • Strony: 67-72
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna