Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Justyna Wieniarska
    • Elżbieta Szember
    • Iwona Szot
    • Danuta Murawska
  • Tytuł: Zawartość tłuszczu i kwasów tłuszczowych w nasionach trzech odmian leszczyny (Corylus avellana L.)
  • Wariant tytułu: Content of fat and fatty acids in the seeds of three hazelnut (Corylus avellana L.) cultivars
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EEE, Horticultura, t. XIV
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 2004
  • Tom/numer: XIV
  • Strony: 63-68
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Ogrodniczego