Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Stanisław Wójcik
    • Ryszard K. Pisarski
  • Tytuł: Użyteczność śrut z łubinu żółtego, grochu i bobiku oraz poekstrakcyjnej śruty z rzepaku „OO” w końcowym okresie odchowu kurcząt brojlerów
  • Wariant tytułu: The utility of yellow lupine, pea and broad bean ground as well as rapeseed „OO” meal solvent for broiler chicks during the finishing period of fattening
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. VII, z. 23
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1989
  • Zeszyt: 23
  • Tom/numer: VII
  • Strony: 195-201
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego