Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Zygmunt Surdacki
    • Jacek Burdzanowski
    • Andrzej Stasiak
    • Eugeniusz Wielbo
  • Tytuł: Wykorzystanie knurków do produkcji wieprzowiny. Cz. I. Ocena tuczna i rzeźna knurków rasy polskiej białej zwisłouchej tuczonych do 100 kg masy ciała
  • Wariant tytułu: Use of boars in the production of pork. Part I. Fattening and slaughter value of the Polish white lop-eared boars fattened till 100 kg body weight
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. IV, z. 7
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1986
  • Zeszyt: 7
  • Tom/numer: IV
  • Strony: 55-62
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego