Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Jan Matras
    • Wanda Bojarczyk
    • Krystyna Różaniecka
    • Jan Wojtasik
    • Stanisław Wójcik
  • Tytuł: Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec
  • Wariant tytułu: The influence of faba bean (Vicia faba) supplement on nitrogen utilization, digestibility and blood indicators of ewes
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. X, z. 36
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1992
  • Zeszyt: 36
  • Tom/numer: X
  • Strony: 245-251
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego