Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Zygtmunt Surdacki
    • Eugeniusz Wielbo
    • Andrzej Stasiak
    • Jacek Burdzanowski
    • Piotr Kamyk
    • Barbara Klocek
  • Tytuł: Jakość mięsa i tłuszczu lekkich tuczników (65 kg) tuczonych na mieszankach ze zróżnicowanym udziałem ziarna zbóż i nasion roślin strączkowych
  • Wariant tytułu: Quality of meat and light porkers (65 kg) fattened on mixtures with differentiated proportions of corn grain and seeds of leguminous plants
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. XI, z. 13
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1993
  • Zeszyt: 13
  • Tom/numer: XI
  • Strony: 91-95
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego