Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Jan Matras
    • Jan Wojtasik
    • Stanisław Wójcik
  • Tytuł: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy
  • Wariant tytułu: Effect of the quantity and quality of protein in a rations for sheep on the intake and passage of roughages. Part II. Passage of feed through the digestive tract
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. V, z. 27
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1987
  • Zeszyt: 27
  • Tom/numer: V
  • Strony: 211-217
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego