Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Antoni Lipiec
    • Ryszard K. Pisarski
    • Zbiegniew Rzedzicki
  • Tytuł: Wpływ ekstruzji nasion łubinu i bobiku oraz ziarna owsa i jęczmienia na zmiany podstawowego składu chemicznego ze szczególnym uwzględnieniem zmian w składzie włókna pokarmowego
  • Wariant tytułu: Effect of extrusion-cooking of lupine, horse bean, oat and barley on their chemical composition with particular regard to dietary fibre composition
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. XIII, z. 28
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1995
  • Zeszyt: 28
  • Tom/numer: XIII
  • Strony: 183-188
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego