Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Eugeniusz Grela
    • Jadwiga Bachanek
    • Robert Krusiński
    • Agata Rabos
    • Czesław Uzar
  • Tytuł: Wpływ makuchu z rzepaku „OO” na wskaźniki produkcyjne i niektóre cechy tłuszczu zapasowego tuczników
  • Wariant tytułu: The influence of „OO” rapeseed oil-cake on performance and some characteristics of depot fat in fattening pigs
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. XIV, z. 35
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1996
  • Zeszyt: 35
  • Tom/numer: XIV
  • Strony: 223-227
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego