Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Alicja Wójcik
    • Janusz Tarkowski
  • Tytuł: Zależność między poziomem frakcji białkowych treści jaj, osocza krwi oraz wybranych wskaźników fizjologicznych krwi a masą jaj u kur rasy zielononóżka kuropatwiana
  • Wariant tytułu: Relationships between protein fraction level in egg content and blood serum as well as chosen blood physiological indices and egg weight in hens of green-legged partridge breed
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. XIX, z. 36
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 2001
  • Zeszyt: 36
  • Tom/numer: XIX
  • Strony: 289-296
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego