Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Anna Litwińczuk
    • Roman Dziedzic
    • Manika Kędzierska-Matysek
    • Jolanta Król
  • Tytuł: Skład chemiczny mięsa zajęcy z uwzględnieniem ich wieku i miejsca pozyskania
  • Wariant tytułu: Chemical composition of hare meat with regard to their age and region
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. XIX, z. 43
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 2001
  • Zeszyt: 43
  • Tom/numer: XIX
  • Strony: 341-346
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego