Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Antoni Polonis
    • Wiesław Podgórski
    • Bogusław Makarski
  • Tytuł: Wpływ dodatku lecytyny i tłuszczu do paszy na poziom Cu, Fe, Zn w wątrobie i osoczu krwi kurcząt brojlerów
  • Wariant tytułu: Effects of added lecithin and fat on the Levels of Cu, Fe, Zn, in liver and blood plasma broiler chickens
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. XX, z. 42
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 2002
  • Zeszyt: 42
  • Tom/numer: XX
  • Strony: 295-300
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego