Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Anna Czech
    • Jerzy Truchliński
    • Stanisława Szymonik-Lesiuk
  • Tytuł: Wpływ dodatku fitazy mikrobiologicznej i kwasu mrówkowego do mieszanek dla loch w okresie ciąży i laktacji na wybrane wskaźniki krwi
  • Wariant tytułu: The influence of microbial phytase and formic acid to the diets of sows during pregnancy and lactation on some blood indices
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. XX, z. 50
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 2002
  • Zeszyt: 50
  • Tom/numer: XX
  • Strony: 349-356
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego