Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Paulina Stępniak-Sołyga
    • Jan Wojtasik
  • Tytuł: Zawartość składników pokarmowych i mineralnych w nasionach grochu (Pisum sativum), lędźwianu (Lathyrus sativus), soczewicy (Lens culinaris) i soi (Glicyne max)
  • Wariant tytułu: Content of nutrients and minerals in pea (Pisum sativum), grass pea (Lathyrus sativus), lentil (Lens culinaris) and soya bean (Glicyne max) seed
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. XXI, N2, z. 76
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 2003
  • Zeszyt: 76
  • Tom/numer: XXI, N2
  • Strony: 175-185
  • Język tekstu: Polski
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego