Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Mariusz Florek
    • Anna Litwińczuk
    • Piotr Skałecki
    • Małgorzata Ryszkowska-Siwko
  • Tytuł: The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification
  • Wariant tytułu: Właściwości fizykochemiczne mięśnia najdłuższego lędźwi w zależności od przyjętej metody klasyfikacji jakościowej mięsa wieprzowego
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica, t. XXIII, z. 12
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 2005
  • Zeszyt: 12
  • Tom/numer: XXIII
  • Strony: 87-94
  • Język tekstu: eng
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Zootechnicznego