Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor: Zygmunt Szkutnik
  • Tytuł: Badania nad składem aminokwasowym hydrolizatów trypsynowych i kwaśnych białka mięsa bydła, owcy, świni i konia, metodą chromatografii bibułowej
  • Wariant tytułu: Studies on the aminoacid composition of trypsinized and acid protein hydrolizates of cattle, sheep, swine and horse meat by paper chromatography
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio DD, Medicina Veterinaria, t. XIII, z. 14, s. 227-246
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1958
  • Zeszyt: 14
  • Tom/numer: XIII
  • Strony: 227-246
  • Język tekstu: pol
  • Język abstraktu: rus eng
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Weterynaryjnego