Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Kazimierz Wideński
    • Stanisław Wójcik
  • Tytuł: Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątroby
  • Wariant tytułu: The Effect of protein in feeding upon some anatomical and chemical traits of fattening pigs. Part I. Anatomical traits of digestive tract, heart and liver
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio DD, Medicina Veterinaria, t. XXXV/XXXVI, z. 5, s. 45-48
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1980-1981
  • Zeszyt: 5
  • Tom/numer: XXXV/XXXVI
  • Strony: 45-48
  • Język tekstu: pol
  • Język abstraktu: rus eng
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Weterynaryjnego