Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor: Janina Wnuk
  • Tytuł: Wpływ poziomu żywienia białkowego, energetycznego i mineralnegona cechy fizyczne i chemiczne kości kurcząt rzeźnych.Część II. Zawartość makro- i mikroelementów w popiele kości
  • Wariant tytułu: The Effect of protein, energy and mineral nutrition upon physical and chemicalcharacteristic of bones of the broiler chickens. Part II. Content of macro- andmicro-minerals in bone ash
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio DD, Medicina Veterinaria, t. XXXVII, z. 6, s. 53-59
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1982
  • Zeszyt: 6
  • Tom/numer: XXXVII
  • Strony: 53-59
  • Język tekstu: pol
  • Język abstraktu: rus eng
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Weterynaryjnego