Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor: Marian Wiśliński
  • Tytuł: Badania nad składem enzymów proteolitycznych soku żołądka właściwego owiec. I. Wpływ alkalizowania soku żołądkowego owiec na jego aktywność proteolityczną
  • Wariant tytułu: Studies on the composition of proteolytic enzymes of the specific gastric juice of sheep. I. The influence of the alkalinization of gastric juice on its proteolytic activity
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio DD, Medicina Veterinaria, t. XXVII, z. 6, s. 63-90
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1972
  • Zeszyt: 6
  • Tom/numer: XXVII
  • Strony: 63-90
  • Język tekstu: pol
  • Język abstraktu:
    • eng
    • rus
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Weterynaryjnego