Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Tadeusz Ruciński
    • Adam Kądziołka
    • Tadeusz Zioło
  • Tytuł: Wpływ diety miażdżycotwórczej i kumaryny na spichrzanie tłuszczów całkowitych oraz cholesterolu w grzebieniu kogutów
  • Wariant tytułu: The influence of atherogenic diet and coumarin on the accumulation of total fats and cholesterol in the combs of cocks
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio DD, Medicina Veterinaria, t. XXVII, z. 9, s. 115-122
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 1972
  • Zeszyt: 9
  • Tom/numer: XXVII
  • Strony: 115-122
  • Język tekstu: pol
  • Język abstraktu:
    • eng
    • rus
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Weterynaryjnego