Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Pokaż/Ukryj panel boczny
×
  • Opis
  • Notatki
  • Autor:
    • Magdalena Smyk
    • Agata Wawrzyniak-Gacek
    • Krystyna Radymska-Wawrzyniak
  • Tytuł: Wpływ L-alanylo-L-glutaminy i kwasu a-ketoglutarowego (AKG) na poziom lipidów oraz na parametry hematologiczne u prosiąt
  • Wariant tytułu: Influence of L-alanylo-L-glutamine and a-keteglutarate on lipids level and haematologic parametersin piglets
  • Czasopismo: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio DD, Medicina Veterinaria, t. LIX, z. 1, s. 1-13
  • Miejsce wydania: Lublin
  • Rok wydania: 2004
  • Zeszyt: 1
  • Tom/numer: LIX
  • Strony: 1-13
  • Język tekstu: pol
  • Język abstraktu: eng
  • Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
  • Typ KBN: Praca oryginalna
  • Struktura: Jednostka Wydziału Weterynaryjnego