Wyniki wyszukiwania
Badania pektynowej wartości wytłoków jabłkowych pochodzących z różnych okresów przerobu jabłek przemysłowych
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XXXVII 26
- Rok: 1982
Wpływ temperatury i czasu jej oddziaływania na zmiany zdolności żelowania preparatów pektynowych
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XXXVII 27
- Rok: 1982
Badania nad otrzymywaniem preparatów pektynowych. Cz. II. Badania nad otrzymaniem niskozestryfikowanej pektyny jabłkowej
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XXVIII/XXIX 29
- Rok: 1973/1974
Badania nad otrzymywaniem preparatów pektynowych. Cz. I. Technologia produkcji pektyny o średnim stopniu zestryfikowania
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XXVIII/XXIX 28
- Rok: 1973/1974
Wyświetlono 4 rekordy
Znaleziono 4 rekordy