Select: Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach
Go to the collection
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1993 Select: Zawartość ołowiu i kadmu w liściach buraków cukrowych z główkami zaleznie od odległości od szlaku komunikacyjnego
Go to the collection
Zawartość ołowiu i kadmu w liściach buraków cukrowych z główkami zaleznie od odległości od szlaku komunikacyjnego Jan Matras article 2000 Select: Wyniki doświadczeń żywieniowych przeprowadzonych na krowach mlecznych według norm polskich w ocenie systemu francuskiego INRA 88
Go to the collection
Wyniki doświadczeń żywieniowych przeprowadzonych na krowach mlecznych według norm polskich w ocenie systemu francuskiego INRA 88 Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk article 2003 Select: Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec
Go to the collection
Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec Jan Matras; Jan Wojtasik; Krystyna Różaniecka; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk article 1992 Select: Wpływ paszy treściwej na strawność dawek pokarmowych u owiec dorosłych
Go to the collection
Wpływ paszy treściwej na strawność dawek pokarmowych u owiec dorosłych Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk article 2003 Select: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie pasz
Go to the collection
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie pasz Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik article 1987 Select: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy
Go to the collection
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik article 1987 Select: Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Go to the collection
Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1992 Select: Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Go to the collection
Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1992 Select: The influence of immunized hen egg yolk preparation on performance of piglets
Go to the collection
The influence of immunized hen egg yolk preparation on performance of piglets Eugeniusz R. Grela; Jan Matras; Katarzyna Szafran; Wacław Krasucki article 2000 Select: The effect of rapeseed cake fed without or with citric acid in the sows' diets on their reproductive performance and chemical composition of colostrum and milk
Go to the collection
The effect of rapeseed cake fed without or with citric acid in the sows' diets on their reproductive performance and chemical composition of colostrum and milk Eugeniusz R. Grela; Jan Matras; Wacław Krasucki article 2004 Select: Struktura produkcji i ocena jakości kiszonek w gospodarstwach woj. zamojskiego specjalizujących się w chowie bydła mlecznego
Go to the collection
Struktura produkcji i ocena jakości kiszonek w gospodarstwach woj. zamojskiego specjalizujących się w chowie bydła mlecznego Jan Matras; Renata Klebaniuk article 1999 Select: Skład mineralny zielonek w zalezności od gatunku i fazy wegetacji roślin
Go to the collection
Skład mineralny zielonek w zalezności od gatunku i fazy wegetacji roślin Barbara Bujanowicz; Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk article 2000 Select: Produkcja i wykorzystanie zielonek w gospodarstwach środkowo-wschodhniej Polski, specjalizujących się w chowie bydła mlecznego
Go to the collection
Produkcja i wykorzystanie zielonek w gospodarstwach środkowo-wschodhniej Polski, specjalizujących się w chowie bydła mlecznego Barbara Bujanowicz; Jan Matras; Małgorzata Kwiecień; Renata Klebaniuk article 2003 Select: Podatność na rozkład w żwaczu dwóch gatunków traw w zależności od nawożenia azotowego i terminu zbioru
Go to the collection
Podatność na rozkład w żwaczu dwóch gatunków traw w zależności od nawożenia azotowego i terminu zbioru Jan Matras; Marzena Piwko; Zygmunt Litwińczuk article 1994 Select: Pobieranie przez krowy zielonki pastwiskowej i kiszonki z kukurydzy podawanych do woli
Go to the collection
Pobieranie przez krowy zielonki pastwiskowej i kiszonki z kukurydzy podawanych do woli Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk; Stanisław Wójcik article 1997 Select: Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres letnio-jesienny
Go to the collection
Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres letnio-jesienny Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk article 2003 Select: Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych
Go to the collection
Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1988 Select: Efektywność stosowania doustnego i iniekcyjnego preparatu żelazowego w odchowie prosiąt
Go to the collection
Efektywność stosowania doustnego i iniekcyjnego preparatu żelazowego w odchowie prosiąt Anna Czech; Eugeniusz R. Grela; Jan Matras; Jerzy Truchliński; Łukasz Orlicki; Wacław Krasucki article 2003 Select: Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych
Go to the collection
Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1994