Select: Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowego
Go to the collection
Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowego Agnieszka Kleczkowska; Anna Drozd; Anna Litwińczuk; Mariusz Florek article 1998 Select: Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krów
Go to the collection
Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krów Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florek article 1996 Select: Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content
Go to the collection
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content Anna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk article 1999 Select: Porównanie polimorfizmu białek mleka u krów z gospodarstw indywidualnych i zakładów doświadczalnych Akademii Rolniczej
Go to the collection
Porównanie polimorfizmu białek mleka u krów z gospodarstw indywidualnych i zakładów doświadczalnych Akademii Rolniczej Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierska article 1996 Select: Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowego
Go to the collection
Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowego Anna Litwińczuk; Beata Markiewicz; Bożena Różańska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek article 1997 Select: Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat content
Go to the collection
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat content Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariola Pieróg; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk article 1999 Select: Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński
Go to the collection
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński Anna Litwińczuk; Małgorzata Ornatowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierska-Matysek; Piotr Skałecki article 2003 Select: The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification
Go to the collection
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification Anna Litwińczuk; Małgorzata Ryszkowska-Siwko; Mariusz Florek; Piotr Skałecki article 2005 Select: Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówek
Go to the collection
Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówek Anna Litwińczuk; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk article 2001 Select: Wartość rzeźna tusz buhajków i jałówek w zależności od klasy umięśnienia i otłuszczenia EUROP
Go to the collection
Wartość rzeźna tusz buhajków i jałówek w zależności od klasy umięśnienia i otłuszczenia EUROP Mariusz Florek article 2002 Select: Porównanie udziału i składu tkankowego elementów cennych w półtuszach buhajków i jałówek w zależności od klasy uformowania lub otłuszczenia EUROP
Go to the collection
Porównanie udziału i składu tkankowego elementów cennych w półtuszach buhajków i jałówek w zależności od klasy uformowania lub otłuszczenia EUROP Mariusz Florek article 2003