Select: Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1984 Select: Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1985 Select: Wpływ zróżnicowanych dawek Na i Cl na występowanie chondrodysplazji kości piszczelowej u kurcząt rzeźnych
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanych dawek Na i Cl na występowanie chondrodysplazji kości piszczelowej u kurcząt rzeźnych Ryszard K. Pisarski article 1987 Select: Przydatność ziarna żyta w żywieniu kurcząt rzeźnych
Go to the collection
Przydatność ziarna żyta w żywieniu kurcząt rzeźnych Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1988 Select: Użyteczność nasion łubinu żółtego i bobiku w żywieniu kurcząt rzeźnych
Go to the collection
Użyteczność nasion łubinu żółtego i bobiku w żywieniu kurcząt rzeźnych Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1988 Select: Użyteczność śrut z łubinu żółtego, grochu i bobiku oraz poekstrakcyjnej śruty z rzepaku „OO” w końcowym okresie odchowu kurcząt brojlerów
Go to the collection
Użyteczność śrut z łubinu żółtego, grochu i bobiku oraz poekstrakcyjnej śruty z rzepaku „OO” w końcowym okresie odchowu kurcząt brojlerów Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1989 Select: Wpływ koncentratów tłuszczowych oraz białka w mieszankach paszowych zawierających pszenicę i jęczmień na skład chemiczny mięśni kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ koncentratów tłuszczowych oraz białka w mieszankach paszowych zawierających pszenicę i jęczmień na skład chemiczny mięśni kurcząt brojlerów Ryszard K. Pisarski article 1992 Select: Wpływ postaci fizycznej owsa i jęczmienia oraz dodatku tłuszczu do mieszanek na skład chemiczny mięśni kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ postaci fizycznej owsa i jęczmienia oraz dodatku tłuszczu do mieszanek na skład chemiczny mięśni kurcząt brojlerów Ryszard K. Pisarski article 1992 Select: Wpływ krajowych zbóż i źródeł białka w mieszankach paszowych na skład chemiczny mięśni kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ krajowych zbóż i źródeł białka w mieszankach paszowych na skład chemiczny mięśni kurcząt brojlerów Ryszard K. Pisarski article 1992 Select: Aktywność lipazy trzustkowej 3.1.1.3. u kurcząt brojlerów żywionych mieszankami paszowymi z dodatkiem tłuszczu i DL-metioniny
Go to the collection
Aktywność lipazy trzustkowej 3.1.1.3. u kurcząt brojlerów żywionych mieszankami paszowymi z dodatkiem tłuszczu i DL-metioniny Jan Masiulanis; Jerzy Truchliński; Ryszard K. Pisarski article 1994 Select: Wpływ ekstruzji nasion łubinu i bobiku oraz ziarna owsa i jęczmienia na zmiany podstawowego składu chemicznego ze szczególnym uwzględnieniem zmian w składzie włókna pokarmowego
Go to the collection
Wpływ ekstruzji nasion łubinu i bobiku oraz ziarna owsa i jęczmienia na zmiany podstawowego składu chemicznego ze szczególnym uwzględnieniem zmian w składzie włókna pokarmowego Antoni Lipiec; Ryszard K. Pisarski; Zbiegniew Rzedzicki article 1995 Select: Wpływ dodatku, ilości i okresu stosowania glukanazy na wyniki odchowu kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ dodatku, ilości i okresu stosowania glukanazy na wyniki odchowu kurcząt brojlerów Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1995 Select: Efektywność pentozanazy w zależności od składu mieszanki paszowej dla kurcząt brojlerów
Go to the collection
Efektywność pentozanazy w zależności od składu mieszanki paszowej dla kurcząt brojlerów Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1995 Select: Wpływ zróżnicowanej wilgotności nasion i temperatury podczas ekstruzji na skład chemiczny ekstruderatów z łubinu żółtego
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanej wilgotności nasion i temperatury podczas ekstruzji na skład chemiczny ekstruderatów z łubinu żółtego Antoni Lipiec; Bożena Zdunek; Ryszard K. Pisarski; Zbigniew Rzedzicki article 1996 Select: Możliwość zastąpienia mieszanki finiszer ziarnem zbóż w ostatnich dniach odchowu kurcząt brojlerów
Go to the collection
Możliwość zastąpienia mieszanki finiszer ziarnem zbóż w ostatnich dniach odchowu kurcząt brojlerów Antoni Lipiec; Ryszard K. Pisarski article 1996 Select: Effects of dietary phytase supplementation on growth and development of limb bones in broiler chickens
Go to the collection
Effects of dietary phytase supplementation on growth and development of limb bones in broiler chickens Iwona Puzio; Ryszard K. Pisarski; Tadeusz Studziński article 2000 Select: The effect of phytase substituted for inorganic phosphate supplement upon the chemical composition of muscles, mineral composition of tibia and blood plasma in broiler chickens
Go to the collection
The effect of phytase substituted for inorganic phosphate supplement upon the chemical composition of muscles, mineral composition of tibia and blood plasma in broiler chickens Antoni Lipiec; Ryszard K. Pisarski article 2000 Select: Efekty odchowu kurcząt brojlerów różnych zestawów genotypowych, lężonych w ZWD „Drobiarstwo - Działy Specjalne" w Dębówce k. Góry Kalwarii
Go to the collection
Efekty odchowu kurcząt brojlerów różnych zestawów genotypowych, lężonych w ZWD „Drobiarstwo - Działy Specjalne" w Dębówce k. Góry Kalwarii Henryk Malec; Ryszard K. Pisarski article 2001 Select: Wpływ nagoziarnistego owsa i jęczmienia na skład mineralny i wytrzymałość kości piszczelowych kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ nagoziarnistego owsa i jęczmienia na skład mineralny i wytrzymałość kości piszczelowych kurcząt brojlerów Małgorzata Kwiecień; Ryszard K. Pisarski article 2003 Select: The effect of hullless oats and barley on the content of abdominal fat and its fatty acid profile in broiler chicken
Go to the collection
The effect of hullless oats and barley on the content of abdominal fat and its fatty acid profile in broiler chicken Mirosław Zięba; Ryszard K. Pisarski article 2003