Search result table

Search Results

Results view
52 records found
List of items
Checkbox
MiniatureTitleAuthor ▲ (ascending)CollectionDate
Go to the collection
Wpływ formy fizycznej paszy na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność proteolityczną trzustek kurcząt rzeźnychAdam Liczmański; Jan Masiulanis; Stanisław Wójcikarticle1992
Go to the collection
Wpływ stosowania w mieszankach owsa odtłuszczonego na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność proteolityczną trzustki kurcząt rzeźnychAdam Liczmański; Jan Masiulanis; Stanisław Wójcikarticle1992
Go to the collection
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świńAntoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowskiarticle1975
Go to the collection
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznychBogusław Makarski; Stanisław Wójcikarticle1976
Go to the collection
Zawartość wybranych składników azotowych osocza krwi kurcząt w zależności od ilości i rodzaju białka w paszyBogusław Makarski; Jan Masiulanis; Stanisław Wójcikarticle1993
Go to the collection
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Królarticle1991
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję lochEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królarticle1986
Go to the collection
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej ruiEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królarticle1986
Go to the collection
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowegoEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1979
Go to the collection
Korelacja cech otłuszczenia tucznikówEugeniusz Grela; Stanisław Wójcikarticle1984
Go to the collection
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królarticle1989
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszeniaFranciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1963
Go to the collection
Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnychJan Masiulanis; Stanisław Wójcikarticle1989
Go to the collection
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikarticle1985
Go to the collection
Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustkiJan Masiulanis; Stanisław Wójcikarticle1989
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikarticle1984
Go to the collection
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowyJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcikarticle1987
Go to the collection
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkachJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaarticle1993
Go to the collection
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie paszJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcikarticle1987
Go to the collection
Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowegoJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaarticle1992
52 records found