Select: Skład chemiczny mleka nutrii
Go to the collection
Skład chemiczny mleka nutrii Stanisław Wójcik; Zdzisław Zdybicki article 1954 Select: Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń
Go to the collection
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń Antoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowski article 1975 Select: Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników
Go to the collection
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Król article 1991 Select: Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król article 1986 Select: Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui
Go to the collection
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król article 1986 Select: Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników
Go to the collection
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król article 1989 Select: Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek
Go to the collection
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk article 1976 Select: Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec
Go to the collection
Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec Jan Matras; Jan Wojtasik; Krystyna Różaniecka; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk article 1992 Select: Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej
Go to the collection
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej Stanisław Wójcik; Wacław Krasucki article 1972 Select: Uproszczone mieszanki treściwe w zimowym żywieniu krów mlecznych
Go to the collection
Uproszczone mieszanki treściwe w zimowym żywieniu krów mlecznych Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1991 Select: Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach
Go to the collection
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1993 Select: Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Go to the collection
Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1992 Select: Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Go to the collection
Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1992 Select: Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych
Go to the collection
Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1994 Select: Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych
Go to the collection
Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1988 Select: Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnej
Go to the collection
Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnej Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1966 Select: Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych
Go to the collection
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych Bogusław Makarski; Stanisław Wójcik article 1976 Select: Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz
Go to the collection
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz Jerzy Turski; Stanisław Wójcik article 1976 Select: Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej
Go to the collection
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej Ryszard Jagiełło; Stanisław Wójcik article 1976 Select: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia Franciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1963