Select: Skład chemiczny mleka nutrii
Go to the collection
Skład chemiczny mleka nutrii Stanisław Wójcik; Zdzisław Zdybicki article 1954 Select: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia Franciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1963 Select: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucerny
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucerny Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1963 Select: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucerny
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucerny Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1963 Select: Badania nad zawartością karotenu i akseroftolu w osoczu krwi i mleku krów rasy czerwonej polskiej oraz nizinnej czarno-białej
Go to the collection
Badania nad zawartością karotenu i akseroftolu w osoczu krwi i mleku krów rasy czerwonej polskiej oraz nizinnej czarno-białej Stanisław Wójcik article 1963 Select: Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnej
Go to the collection
Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnej Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka article 1966 Select: Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej
Go to the collection
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej Stanisław Wójcik; Wacław Krasucki article 1972 Select: Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń
Go to the collection
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń Antoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowski article 1975 Select: Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych
Go to the collection
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych Bogusław Makarski; Stanisław Wójcik article 1976 Select: Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz
Go to the collection
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz Jerzy Turski; Stanisław Wójcik article 1976 Select: Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek
Go to the collection
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk article 1976 Select: Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej
Go to the collection
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej Ryszard Jagiełło; Stanisław Wójcik article 1976 Select: Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego
Go to the collection
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1979 Select: Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątroby
Go to the collection
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątroby Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1980-1981 Select: Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tucznikówna niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek.Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnych
Go to the collection
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tucznikówna niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek.Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnych Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1982 Select: Korelacja cech otłuszczenia tuczników
Go to the collection
Korelacja cech otłuszczenia tuczników Eugeniusz Grela; Stanisław Wójcik article 1984 Select: Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1984 Select: Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1985 Select: Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król article 1986 Select: Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui
Go to the collection
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król article 1986