Search result table

Search Results

Results view
52 records found
List of items
Checkbox
MiniatureTitleAuthorCollectionDate ▲ (ascending)
Go to the collection
Skład chemiczny mleka nutriiStanisław Wójcik; Zdzisław Zdybickiarticle1954
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszeniaFranciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1963
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucernyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1963
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucernyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1963
Go to the collection
Badania nad zawartością karotenu i akseroftolu w osoczu krwi i mleku krów rasy czerwonej polskiej oraz nizinnej czarno-białejStanisław Wójcikarticle1963
Go to the collection
Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnejKazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaarticle1966
Go to the collection
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowejStanisław Wójcik; Wacław Krasuckiarticle1972
Go to the collection
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świńAntoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowskiarticle1975
Go to the collection
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznychBogusław Makarski; Stanisław Wójcikarticle1976
Go to the collection
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach paszJerzy Turski; Stanisław Wójcikarticle1976
Go to the collection
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawekJan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykarticle1976
Go to the collection
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnejRyszard Jagiełło; Stanisław Wójcikarticle1976
Go to the collection
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowegoEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1979
Go to the collection
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątrobyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1980-1981
Go to the collection
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tucznikówna niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek.Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnychKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1982
Go to the collection
Korelacja cech otłuszczenia tucznikówEugeniusz Grela; Stanisław Wójcikarticle1984
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikarticle1984
Go to the collection
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikarticle1985
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję lochEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królarticle1986
Go to the collection
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej ruiEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królarticle1986
52 records found