Search result table

Search Results

Results view
5 records found
List of items
Checkbox
MiniatureTitleAuthorCollectionDate
No thumbnailSalty and sweet snack enriched with sprouted wheat grain flour: raw data from industrial work and research and development resultsDariusz Dziki; Renata Różyło; Urszula Gawlik-Dziki; Wioletta WróblewskaResearch data2023
No thumbnailCiastka kruche wzbogacone zieloną kawą; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowychDariusz Dziki; Renata Różyło; Urszula Gawlik-Dziki; Wioletta WróblewskaResearch data2022
Go to the collection
Naturalne elicytory w produkcji ziół o podwyższonej jakości prozdrowotnej i konsumenckiej; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowychUrszula Gawlik-Dziki; Urszula Jakubczak; Urszula Złotek; Wioletta WróblewskaResearch data2023
No thumbnailProbiotic bacteria as tool to extend shelf life and increase consumer quality of low-processed foodsMałgorzata Sierocka; Michał Świeca; Monika Kordowska-Wiater; Wioletta WróblewskaResearch data2022
No thumbnailNaturalne elicytory w produkcji ziół o podwyższonej jakości prozdrowotnej i konsumenckiej; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowychUrszula Gawlik-Dziki; Urszula Jakubczak; Urszula Złotek; Wioletta WróblewskaResearch data2023
5 records found