Search result table

Search Results

Results view
9 records found
List of items
Checkbox
MiniatureTitleAuthorCollectionDate
Go to the collection
Metabolizm składników pokarmowych w liściach różnych odmian kapusty pastewnej w okresie wegetacjiMaria Bubiczarticle1977/1978
Go to the collection
Wpływ różnych metod konserwowania liści kapusty pastewnej na zawartość składników pokarmowychMaria Bubiczarticle1977/1978
Go to the collection
Zawartość składników pokarmowych w różnych odmianach kapusty pastewnej Brassica oleracea L. var. acephala DCMaria Bubiczarticle1976
Go to the collection
Zaopatrzenie w cynk roślin żyta na plantacjach produkcyjnychLucyna Kozak; Maria Bubicz; Maria Mikos-Bielak; Zofia Wardaarticle1996
Go to the collection
Zawartość i pobranie cynku przez owies pochodzący z pól rolników indywidualnychLucyna Kozak; Maria Bubicz; Maria Mikos-Bielak; Zofia Wardaarticle1995
Go to the collection
Wpływ konserwantów na aktywność proteolityczną enzymów w sokach otrzymanych z zielonych części roślinBarbara Baraniak; Maria Bubiczarticle1994
Go to the collection
Procesy sorpcyjno-desorpcyjne cynku w glebachIzabella Jackowska; Maria Bubicz; Ryszard Gąszczyk; Tadeusz Paszkoarticle1995
Go to the collection
Wybrane własności odżywcze i funkcjonalne koncentratów białkowych otrzymanych z soku liści tytoniuBarbara Baraniak; Małgorzata Niezabitowska; Maria Bubiczarticle1993
Go to the collection
Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczejApolonia Korzeń; Maria Bubicz; Stanisław Korzeńarticle1989
9 records found