Search result table

Search Results

Results view
11 records found
List of items
Checkbox
MiniatureTitleAuthorCollectionDate
Go to the collection
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash contentAnna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczukarticle1999
Go to the collection
Wartość rzeźna tusz buhajków i jałówek w zależności od klasy umięśnienia i otłuszczenia EUROPMariusz Florekarticle2002
Go to the collection
Porównanie udziału i składu tkankowego elementów cennych w półtuszach buhajków i jałówek w zależności od klasy uformowania lub otłuszczenia EUROPMariusz Florekarticle2003
Go to the collection
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i DramińskiAnna Litwińczuk; Małgorzata Ornatowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierska-Matysek; Piotr Skałeckiarticle2003
Go to the collection
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classificationAnna Litwińczuk; Małgorzata Ryszkowska-Siwko; Mariusz Florek; Piotr Skałeckiarticle2005
Go to the collection
Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówekAnna Litwińczuk; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczukarticle2001
Go to the collection
Porównanie polimorfizmu białek mleka u krów z gospodarstw indywidualnych i zakładów doświadczalnych Akademii RolniczejAnna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierskaarticle1996
Go to the collection
Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krówAnna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florekarticle1996
Go to the collection
Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowegoAnna Litwińczuk; Beata Markiewicz; Bożena Różańska; Joanna Barłowska; Mariusz Florekarticle1997
Go to the collection
Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowegoAgnieszka Kleczkowska; Anna Drozd; Anna Litwińczuk; Mariusz Florekarticle1998
Go to the collection
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat contentAnna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariola Pieróg; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczukarticle1999
11 records found