Search result table

Search Results

Results view
5 records found
List of items
Checkbox
MiniatureTitleAuthorCollectionDate
Go to the collection
Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-WłodawskiegoAnna Litwińczuk; Ewa Olesiuk; Jolanta Król; Piotr Skałeckiarticle2000
Go to the collection
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i DramińskiAnna Litwińczuk; Małgorzata Ornatowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierska-Matysek; Piotr Skałeckiarticle2003
Go to the collection
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classificationAnna Litwińczuk; Małgorzata Ryszkowska-Siwko; Mariusz Florek; Piotr Skałeckiarticle2005
Go to the collection
Jakość mięsa tuczników zakwalifikowanych do poszczególnych klas w systemie EUROPAnna Litwińczuk; Monika Kędzierska-Matysek; Piotr Skałecki; Tomasz Grodzickiarticle2002
Go to the collection
Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajków czarno-białych i mieszańców F₁ z rasą angus opasanych paszami gospodarskimiPiotr Skałecki; Piotr Stanek; Przemysław Jankowski; Zygmunt Litwińczukarticle2002
5 records found