Search Results
Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczej
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Volume/Number: XLIV 25
- Year: 1989
Wartość pokarmowa lucerny i białka lucerny mieszańcowej (Medicago media Pers)
- Collection: article
- Author: Apolonia Korzeń
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Volume/Number: XXVII 28
- Year: 1972
Porównanie niektórych metod ilościowego oznaczania ligniny w słomach czterech podstawowych gatunków zbóż
- Collection: article
- Author: Apolonia Korzeń
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Volume/Number: XIV 12
- Year: 1959
Displaying 3 records
3 records found