Search Results
Badania pektynowej wartości wytłoków jabłkowych pochodzących z różnych okresów przerobu jabłek przemysłowych
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Volume/Number: XXXVII 26
- Year: 1982
Wpływ temperatury i czasu jej oddziaływania na zmiany zdolności żelowania preparatów pektynowych
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Volume/Number: XXXVII 27
- Year: 1982
Badania nad otrzymywaniem preparatów pektynowych. Cz. I. Technologia produkcji pektyny o średnim stopniu zestryfikowania
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Volume/Number: XXVIII/XXIX 28
- Year: 1973/1974
Badania nad otrzymywaniem preparatów pektynowych. Cz. II. Badania nad otrzymaniem niskozestryfikowanej pektyny jabłkowej
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Volume/Number: XXVIII/XXIX 29
- Year: 1973/1974
Displaying 4 records
4 records found