Search Results
Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XVIII 23
- Year: 2000
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XXI, N1 34
- Year: 2003
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XXIII 12
- Year: 2005
Jakość mięsa tuczników zakwalifikowanych do poszczególnych klas w systemie EUROP
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XX 11
- Year: 2002
Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajków czarno-białych i mieszańców F₁ z rasą angus opasanych paszami gospodarskimi
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XX 5
- Year: 2002
Displaying 5 records
5 records found