Select: Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych
Go to the collection
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych Bogusław Makarski; Stanisław Wójcik article 1976 Select: Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz
Go to the collection
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz Jerzy Turski; Stanisław Wójcik article 1976 Select: Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek
Go to the collection
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk article 1976 Select: Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej
Go to the collection
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej Ryszard Jagiełło; Stanisław Wójcik article 1976 Select: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia Franciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1963 Select: Skład chemiczny mleka nutrii
Go to the collection
Skład chemiczny mleka nutrii Stanisław Wójcik; Zdzisław Zdybicki article 1954 Select: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucerny
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucerny Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1963 Select: Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej
Go to the collection
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej Stanisław Wójcik; Wacław Krasucki article 1972 Select: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucerny
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucerny Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1963 Select: Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnych
Go to the collection
Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnych Jan Masiulanis; Stanisław Wójcik article 1989 Select: Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1985 Select: Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustki
Go to the collection
Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustki Jan Masiulanis; Stanisław Wójcik article 1989 Select: Użyteczność śrut z łubinu żółtego, grochu i bobiku oraz poekstrakcyjnej śruty z rzepaku „OO” w końcowym okresie odchowu kurcząt brojlerów
Go to the collection
Użyteczność śrut z łubinu żółtego, grochu i bobiku oraz poekstrakcyjnej śruty z rzepaku „OO” w końcowym okresie odchowu kurcząt brojlerów Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1989 Select: Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik article 1984 Select: Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników
Go to the collection
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król article 1989 Select: Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników
Go to the collection
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Król article 1991 Select: Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król article 1986 Select: Użyteczność pokarmowa nasion bobiku obłuszczonego i granulowanego w żywieniu prosiąt
Go to the collection
Użyteczność pokarmowa nasion bobiku obłuszczonego i granulowanego w żywieniu prosiąt Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1991 Select: Wpływ zróżnicowanego poziomu żywienia energetycznego loch w początkowym i końcowym okresie ciąży na wyniki reprodukcji
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanego poziomu żywienia energetycznego loch w początkowym i końcowym okresie ciąży na wyniki reprodukcji Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik article 1991 Select: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy
Go to the collection
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik article 1987