Search result table

Search Results

Results view
52 records found
List of items
Checkbox
MiniatureTitleAuthorCollectionDate
Go to the collection
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznychBogusław Makarski; Stanisław Wójcikarticle1976
Go to the collection
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach paszJerzy Turski; Stanisław Wójcikarticle1976
Go to the collection
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawekJan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykarticle1976
Go to the collection
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnejRyszard Jagiełło; Stanisław Wójcikarticle1976
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszeniaFranciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1963
Go to the collection
Skład chemiczny mleka nutriiStanisław Wójcik; Zdzisław Zdybickiarticle1954
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucernyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1963
Go to the collection
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowejStanisław Wójcik; Wacław Krasuckiarticle1972
Go to the collection
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucernyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1963
Go to the collection
Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnychJan Masiulanis; Stanisław Wójcikarticle1989
Go to the collection
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikarticle1985
Go to the collection
Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustkiJan Masiulanis; Stanisław Wójcikarticle1989
Go to the collection
Użyteczność śrut z łubinu żółtego, grochu i bobiku oraz poekstrakcyjnej śruty z rzepaku „OO” w końcowym okresie odchowu kurcząt brojlerówRyszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikarticle1989
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikarticle1984
Go to the collection
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królarticle1989
Go to the collection
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Królarticle1991
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję lochEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królarticle1986
Go to the collection
Użyteczność pokarmowa nasion bobiku obłuszczonego i granulowanego w żywieniu prosiątKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1991
Go to the collection
Wpływ zróżnicowanego poziomu żywienia energetycznego loch w początkowym i końcowym okresie ciąży na wyniki reprodukcjiKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikarticle1991
Go to the collection
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowyJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcikarticle1987
52 records found