Search result table

Search Results

Results view
6 records found
List of items
Checkbox
MiniatureTitleAuthorCollectionDate
Go to the collection
Wpływ chlorków na zawartość azotu i skład aminokwasowy białka jako wskaźnika wartości pokarmowej kapusty pastewnej (Brassica oleracea L. var. acephala)Władysław Michałekarticle1992
Go to the collection
Reakcja sałaty na żywienie azotanami lub amonem w warunkach zróżnicowanych temperatur pożywki mineralnej. I. Wzrost i gospodarka azotowa roślinEdward Borowski; Władysław Michałekarticle1995
Go to the collection
Reakcja sałaty na żywienie azotanami lub amonem w warunkach zróżnicowanych temperatur pożywki mineralnej. II. Zawartość i tempo akumulacji podstawowych makroskładników w roślinachEdward Borowski; Władysław Michałekarticle1995
Go to the collection
Wpływ czasu i warunków przechowywania na zawartość wybranych składników w liściach sałaty. Cz. I. Zmiany w zawartości wody, azotanów i azotynówEdward Borowski; Władysław Michałekarticle1994
Go to the collection
Wpływ chlorków na produktywność i zawartość węglowodanów w liściach sałaty (Lactuca safiva var. capitata L.)Władysław Michałekarticle1993
Go to the collection
Wpływ czasu i warunków przechowywania na zawartość wybranych składników w liściach sałaty. Cz. II. Zmiany w zawartości chlorofilu „a” i „b” oraz kwasu L-askorbinowegoEdward Borowski; Władysław Michałekarticle1994
6 records found