Select: Współzależność między dzienną wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników oraz wzajemne zależności pomiędzy nimi określane u krów pierwiastek rasy ncb
Go to the collection
Współzależność między dzienną wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników oraz wzajemne zależności pomiędzy nimi określane u krów pierwiastek rasy ncb Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Władysław Zalewski; Zygmunt Litwińczuk article 1980/81 Select: Ocena współzależności między wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników u pierwiastek czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf
Go to the collection
Ocena współzależności między wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników u pierwiastek czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf Anna Litwińczuk; Zygmunt Litwińczuk article 1989 Select: Aktywność niektórych enzymów w surowicy krwi we wczesnym okresie wzrostu jagniąt nizinnych
Go to the collection
Aktywność niektórych enzymów w surowicy krwi we wczesnym okresie wzrostu jagniąt nizinnych Anna Litwińczuk; Czesława Lipecka; Mirosław Pięta; Tomasz Gruszecki article 1984 Select: Wartość rzeźna oraz jakość mięsa krów i jałowiec z chowu masowego
Go to the collection
Wartość rzeźna oraz jakość mięsa krów i jałowiec z chowu masowego Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Katarzyna Wiercińska article 1994 Select: Ocena jakości mleka spożywczego rozprowadzanego w sieci detalicznej Lublina
Go to the collection
Ocena jakości mleka spożywczego rozprowadzanego w sieci detalicznej Lublina Anna Drozd; Anna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Mariola Pieróg article 1998 Select: Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content
Go to the collection
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content Anna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk article 1999 Select: Zmiany wydajności i składu chemicznego mleka w okresie laktacji u krów czarno-białych i mieszańców z bydłem holsztyńsko-fryzyjskim
Go to the collection
Zmiany wydajności i składu chemicznego mleka w okresie laktacji u krów czarno-białych i mieszańców z bydłem holsztyńsko-fryzyjskim Anna Litwińczuk; Zygmunt Litwińczuk article 1988 Select: Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim
Go to the collection
Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim Anna Litwińczuk; Małgorzata Walczyna; Mariola Pieróg; Zygmunt Litwińczuk article 2001 Select: Wydajność mleka oraz zawartość białka i jego polimorfizm u krów czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf utrzymywanych w gospodarstwach indywidualnych
Go to the collection
Wydajność mleka oraz zawartość białka i jego polimorfizm u krów czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf utrzymywanych w gospodarstwach indywidualnych Anna Drozd; Anna Litwińczuk; Beata Pokora; Joanna Barłowska article 1998 Select: Wydajność i skład chemiczny mleka krów utrzymywanych w różnych typach gospodarstw okręgu lubelskiego
Go to the collection
Wydajność i skład chemiczny mleka krów utrzymywanych w różnych typach gospodarstw okręgu lubelskiego Anna Litwińczuk; Jolanta Pniewska article 1992 Select: Wartość rzeźna i jakość fizykochemiczna mięsa buhajów i jałówek rasy czarno-białej z gospodarstw indywidualnych
Go to the collection
Wartość rzeźna i jakość fizykochemiczna mięsa buhajów i jałówek rasy czarno-białej z gospodarstw indywidualnych Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Danuta Borkowska; Grzegorz Podolak article 1992 Select: Ocena współzaleźności pomiędzy wartością rzeźną a cechami jakości mięsa u tuczników z regionu lubelskiego
Go to the collection
Ocena współzaleźności pomiędzy wartością rzeźną a cechami jakości mięsa u tuczników z regionu lubelskiego Anna Litwińczuk; Jan Buczma article 2000 Select: Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego
Go to the collection
Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego Anna Litwińczuk; Ewa Olesiuk; Jolanta Król; Piotr Skałecki article 2000 Select: Zmiana zakresu przetwórstwa mleka w Spółdzielni Mleczarskiej i jej wpływ na środowisko
Go to the collection
Zmiana zakresu przetwórstwa mleka w Spółdzielni Mleczarskiej i jej wpływ na środowisko Anna Dardzińska; Anna Litwińczuk article 2001 Select: Sezonowość produkcji i jakości mleka towarowego w Regionie Świętokrzyskim
Go to the collection
Sezonowość produkcji i jakości mleka towarowego w Regionie Świętokrzyskim Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Tomasz Grodzicki; Zenobia Pilszczak-Urban article 2003 Select: Przydatność przetwórcza mięsa tuczników ras pbz, duroc, hampshire, pietrain i mieszańców tych ras, pochodzących z tuczu przemysłowego
Go to the collection
Przydatność przetwórcza mięsa tuczników ras pbz, duroc, hampshire, pietrain i mieszańców tych ras, pochodzących z tuczu przemysłowego Anna Litwińczuk; Marian Gil; Mariusz Rudy article 2004 Select: Jakość mleka pasteryzowanego dostępnego w sieci detalicznej Lublina
Go to the collection
Jakość mleka pasteryzowanego dostępnego w sieci detalicznej Lublina Anna Litwińczuk; Jakub Baran; Joanna Barłowska; Monika Kędzierska-Matysek article 2003 Select: Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński
Go to the collection
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński Anna Litwińczuk; Małgorzata Ornatowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierska-Matysek; Piotr Skałecki article 2003 Select: The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification
Go to the collection
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification Anna Litwińczuk; Małgorzata Ryszkowska-Siwko; Mariusz Florek; Piotr Skałecki article 2005 Select: Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim
Go to the collection
Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim Anna Litwińczuk; Małgorzata Walczyna; Mariola Pieróg; Zygmunt Litwińczuk article 2001