Search Results
- Go to the collection
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XVII 12
- Year: 1999
- Go to the collection
Porównanie polimorfizmu białek mleka u krów z gospodarstw indywidualnych i zakładów doświadczalnych Akademii Rolniczej
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XIV 10
- Year: 1996
- Go to the collection
Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krów
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XIV 11
- Year: 1996
- Go to the collection
Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowego
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XV 8
- Year: 1997
- Go to the collection
Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowego
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XVI 2
- Year: 1998
- Go to the collection
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat content
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XVII 13
- Year: 1999
- Go to the collection
Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówek
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XIX 10
- Year: 2001
- Go to the collection
Wartość rzeźna tusz buhajków i jałówek w zależności od klasy umięśnienia i otłuszczenia EUROP
- Collection: article
- Author: Mariusz Florek
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XX 6
- Year: 2002
- Go to the collection
Porównanie udziału i składu tkankowego elementów cennych w półtuszach buhajków i jałówek w zależności od klasy uformowania lub otłuszczenia EUROP
- Collection: article
- Author: Mariusz Florek
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XXI, N1 2
- Year: 2003
- Go to the collection
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XXI, N1 34
- Year: 2003
- Go to the collection
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification
- Collection: article
- Author:
- Journal: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Volume/Number: XXIII 12
- Year: 2005
Displaying 11 records
11 records found