Strona Repozytorium Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to dane tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ma dostęp do tych danych. Wykorzystywane są one do prawidłowego funkcjonowania serwisu, gromadzenia informacji statystycznych o odwiedzających oraz obsługi udogodnień dla zalogowanych użytkowników. Korzystanie z serwisu repozytorium.up.lublin.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Ustawienia obsługi plików cookies można zmienić w swojej przeglądarce. Brak zmian tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych na stronie repozytorium cookies.

Zmiany zawartości białka w mleku krów rasy nizinnej czarno-białej i nizinnej czerwono-białej w zależności od zawartości tłuszczu, przebiegu laktacji i pory wycielenia

Kolekcja
artykuł
Pobierz opis bibliograficzny
Handle
https://hdl.handle.net/20.500.12838/c361bfe2-9f14-42f3-b1bf-fbe688d95250

Dublin Core

Pliki

25_Stenzel_Ryszard_Zmiany_zawartosci_bialka_w_mleku_krow.pdf (155 MB)

  • Licencja: CC BY 4.0
  • Wersja tekstu: Ostateczna opublikowana
  • Dostępność: Publiczny