Wyniki wyszukiwania
Pole wyboru | Miniatura | Tytuł | Autor (Twórca) | Kolekcja | Rok wydania ▲ (rosnąco) | |
---|---|---|---|---|---|---|
Przejdź do zbioru | Mathematical Modeling of Water-Soluble Astaxanthin Release from Binary Polysaccharide/Gelatin Blend Matrices | Barbara Baraniak; Dariusz Kowalczyk; Katarzyna Łupina; Tomasz Skrzypek | artykuł | 2021 | ||
Przejdź do zbioru | Gum Arabic/Gelatin and Water-Soluble Soy Polysaccharides/Gelatin Blend Films as Carriers of Astaxanthin—A Comparative Study of the Kinetics of Release and Antioxidant Properties | Dariusz Kowalczyk; Katarzyna Łupina; Waldemar Kazimierczak | artykuł | 2021 | ||
Brak miniatury | Ciastka kruche wzbogacone zieloną kawą; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych | Dariusz Dziki; Renata Różyło; Urszula Gawlik-Dziki; Wioletta Wróblewska | Dane badawcze | 2022 | ||
Brak miniatury | Salty and sweet snack enriched with sprouted wheat grain flour: raw data from industrial work and research and development results | Dariusz Dziki; Renata Różyło; Urszula Gawlik-Dziki; Wioletta Wróblewska | Dane badawcze | 2023 | ||
Wyświetlono 4 rekordy
Znaleziono 4 rekordy