Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 11 rekordów
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca) ▼ (malejąco)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash contentAnna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczukartykuł1999
Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat contentAnna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariola Pieróg; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczukartykuł1999
Przejdź do zbioru
Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówekAnna Litwińczuk; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczukartykuł2001
Przejdź do zbioru
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i DramińskiAnna Litwińczuk; Małgorzata Ornatowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierska-Matysek; Piotr Skałeckiartykuł2003
Przejdź do zbioru
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classificationAnna Litwińczuk; Małgorzata Ryszkowska-Siwko; Mariusz Florek; Piotr Skałeckiartykuł2005
Przejdź do zbioru
Porównanie polimorfizmu białek mleka u krów z gospodarstw indywidualnych i zakładów doświadczalnych Akademii RolniczejAnna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierskaartykuł1996
Przejdź do zbioru
Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krówAnna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florekartykuł1996
Przejdź do zbioru
Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowegoAnna Litwińczuk; Beata Markiewicz; Bożena Różańska; Joanna Barłowska; Mariusz Florekartykuł1997
Przejdź do zbioru
Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowegoAgnieszka Kleczkowska; Anna Drozd; Anna Litwińczuk; Mariusz Florekartykuł1998
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna tusz buhajków i jałówek w zależności od klasy umięśnienia i otłuszczenia EUROPMariusz Florekartykuł2002
Przejdź do zbioru
Porównanie udziału i składu tkankowego elementów cennych w półtuszach buhajków i jałówek w zależności od klasy uformowania lub otłuszczenia EUROPMariusz Florekartykuł2003
Znaleziono 11 rekordów