Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 52 rekordy
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania ▲ (rosnąco)
Przejdź do zbioru
Skład chemiczny mleka nutriiStanisław Wójcik; Zdzisław Zdybickiartykuł1954
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszeniaFranciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1963
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucernyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1963
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucernyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1963
Przejdź do zbioru
Badania nad zawartością karotenu i akseroftolu w osoczu krwi i mleku krów rasy czerwonej polskiej oraz nizinnej czarno-białejStanisław Wójcikartykuł1963
Przejdź do zbioru
Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnejKazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1966
Przejdź do zbioru
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowejStanisław Wójcik; Wacław Krasuckiartykuł1972
Przejdź do zbioru
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świńAntoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowskiartykuł1975
Przejdź do zbioru
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznychBogusław Makarski; Stanisław Wójcikartykuł1976
Przejdź do zbioru
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach paszJerzy Turski; Stanisław Wójcikartykuł1976
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawekJan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykartykuł1976
Przejdź do zbioru
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnejRyszard Jagiełło; Stanisław Wójcikartykuł1976
Przejdź do zbioru
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowegoEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1979
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątrobyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1980-1981
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tucznikówna niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek.Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnychKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1982
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikartykuł1984
Przejdź do zbioru
Korelacja cech otłuszczenia tucznikówEugeniusz Grela; Stanisław Wójcikartykuł1984
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikartykuł1985
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję lochEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej ruiEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Znaleziono 52 rekordy