Zaznacz: Skład chemiczny mleka nutrii
Przejdź do zbioru
Skład chemiczny mleka nutrii Stanisław Wójcik; Zdzisław Zdybicki artykuł 1954 Zaznacz: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia Franciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1963 Zaznacz: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucerny
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucerny Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1963 Zaznacz: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucerny
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucerny Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1963 Zaznacz: Badania nad zawartością karotenu i akseroftolu w osoczu krwi i mleku krów rasy czerwonej polskiej oraz nizinnej czarno-białej
Przejdź do zbioru
Badania nad zawartością karotenu i akseroftolu w osoczu krwi i mleku krów rasy czerwonej polskiej oraz nizinnej czarno-białej Stanisław Wójcik artykuł 1963 Zaznacz: Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnej
Przejdź do zbioru
Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnej Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1966 Zaznacz: Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej
Przejdź do zbioru
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej Stanisław Wójcik; Wacław Krasucki artykuł 1972 Zaznacz: Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń
Przejdź do zbioru
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń Antoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowski artykuł 1975 Zaznacz: Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych
Przejdź do zbioru
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych Bogusław Makarski; Stanisław Wójcik artykuł 1976 Zaznacz: Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz
Przejdź do zbioru
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz Jerzy Turski; Stanisław Wójcik artykuł 1976 Zaznacz: Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk artykuł 1976 Zaznacz: Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej
Przejdź do zbioru
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej Ryszard Jagiełło; Stanisław Wójcik artykuł 1976 Zaznacz: Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego
Przejdź do zbioru
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1979 Zaznacz: Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątroby
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątroby Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1980-1981 Zaznacz: Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tucznikówna niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek.Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnych
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tucznikówna niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek.Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnych Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1982 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik artykuł 1984 Zaznacz: Korelacja cech otłuszczenia tuczników
Przejdź do zbioru
Korelacja cech otłuszczenia tuczników Eugeniusz Grela; Stanisław Wójcik artykuł 1984 Zaznacz: Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik artykuł 1985 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986