Zaznacz: Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych
Przejdź do zbioru
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych Bogusław Makarski; Stanisław Wójcik artykuł 1976 Zaznacz: Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz
Przejdź do zbioru
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz Jerzy Turski; Stanisław Wójcik artykuł 1976 Zaznacz: Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk artykuł 1976 Zaznacz: Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej
Przejdź do zbioru
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej Ryszard Jagiełło; Stanisław Wójcik artykuł 1976 Zaznacz: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia Franciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1963 Zaznacz: Skład chemiczny mleka nutrii
Przejdź do zbioru
Skład chemiczny mleka nutrii Stanisław Wójcik; Zdzisław Zdybicki artykuł 1954 Zaznacz: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucerny
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucerny Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1963 Zaznacz: Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej
Przejdź do zbioru
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej Stanisław Wójcik; Wacław Krasucki artykuł 1972 Zaznacz: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucerny
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucerny Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1963 Zaznacz: Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnych
Przejdź do zbioru
Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnych Jan Masiulanis; Stanisław Wójcik artykuł 1989 Zaznacz: Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik artykuł 1985 Zaznacz: Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustki
Przejdź do zbioru
Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustki Jan Masiulanis; Stanisław Wójcik artykuł 1989 Zaznacz: Użyteczność śrut z łubinu żółtego, grochu i bobiku oraz poekstrakcyjnej śruty z rzepaku „OO” w końcowym okresie odchowu kurcząt brojlerów
Przejdź do zbioru
Użyteczność śrut z łubinu żółtego, grochu i bobiku oraz poekstrakcyjnej śruty z rzepaku „OO” w końcowym okresie odchowu kurcząt brojlerów Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik artykuł 1989 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik artykuł 1984 Zaznacz: Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1989 Zaznacz: Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1991 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Użyteczność pokarmowa nasion bobiku obłuszczonego i granulowanego w żywieniu prosiąt
Przejdź do zbioru
Użyteczność pokarmowa nasion bobiku obłuszczonego i granulowanego w żywieniu prosiąt Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1991 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego poziomu żywienia energetycznego loch w początkowym i końcowym okresie ciąży na wyniki reprodukcji
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego poziomu żywienia energetycznego loch w początkowym i końcowym okresie ciąży na wyniki reprodukcji Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1991 Zaznacz: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik artykuł 1987