Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 52 rekordy
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznychBogusław Makarski; Stanisław Wójcikartykuł1976
Przejdź do zbioru
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach paszJerzy Turski; Stanisław Wójcikartykuł1976
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawekJan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykartykuł1976
Przejdź do zbioru
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnejRyszard Jagiełło; Stanisław Wójcikartykuł1976
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszeniaFranciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1963
Przejdź do zbioru
Skład chemiczny mleka nutriiStanisław Wójcik; Zdzisław Zdybickiartykuł1954
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część III. Strawność składników pokarmowych siana lucernyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1963
Przejdź do zbioru
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowejStanisław Wójcik; Wacław Krasuckiartykuł1972
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część I. Zawartość składników pokarmowych w zielonej masie lucernyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1963
Przejdź do zbioru
Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnychJan Masiulanis; Stanisław Wójcikartykuł1989
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatków L-lizyny i DL-metioniny na zawartość miedzi w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikartykuł1985
Przejdź do zbioru
Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustkiJan Masiulanis; Stanisław Wójcikartykuł1989
Przejdź do zbioru
Użyteczność śrut z łubinu żółtego, grochu i bobiku oraz poekstrakcyjnej śruty z rzepaku „OO” w końcowym okresie odchowu kurcząt brojlerówRyszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikartykuł1989
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikartykuł1984
Przejdź do zbioru
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1989
Przejdź do zbioru
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1991
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję lochEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Użyteczność pokarmowa nasion bobiku obłuszczonego i granulowanego w żywieniu prosiątKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1991
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego poziomu żywienia energetycznego loch w początkowym i końcowym okresie ciąży na wyniki reprodukcjiKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1991
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowyJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcikartykuł1987
Znaleziono 52 rekordy