Zaznacz: Wpływ kastracji knurków na zawartość kwasów tłuszczowych, cholesterolu i otłuszczenie tusz u świń rasy polskiej białej zwisłouchej
Przejdź do zbioru
Wpływ kastracji knurków na zawartość kwasów tłuszczowych, cholesterolu i otłuszczenie tusz u świń rasy polskiej białej zwisłouchej Eugeniusz Grela; Jacek Burdzanowski; Zygmunt Surdacki artykuł 1979 Zaznacz: Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1991 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Nasiona grochu w mieszankach z pszenżytem w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Nasiona grochu w mieszankach z pszenżytem w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Henryk Skórnicki; Robert Krusiński; Wacław Krasucki; Władysława Król artykuł 1992 Zaznacz: Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część II. Wpływ na otłuszczenie tusz i zawartość cholesterolu
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część II. Wpływ na otłuszczenie tusz i zawartość cholesterolu Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Pecka; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego udziału śruty rzepakowej i poziomu białka w dawkach dla tuczników na masę i obraz morfologiczny tarczycy i wątroby
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego udziału śruty rzepakowej i poziomu białka w dawkach dla tuczników na masę i obraz morfologiczny tarczycy i wątroby Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Maria Saba; Władysława Król artykuł 1983 Zaznacz: Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1989 Zaznacz: Efekty zastąpienia poekstrakcyjnej śruty sojowej śrutą z rzepaku "OO" w żywieniu loch prośnych i karmiących. Cz. II. Składniki mleka
Przejdź do zbioru
Efekty zastąpienia poekstrakcyjnej śruty sojowej śrutą z rzepaku "OO" w żywieniu loch prośnych i karmiących. Cz. II. Składniki mleka Eugeniusz Grela; Wacław Krasucki artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ skarmiania mieszanki pełnoporcjowej z udziałem śruty rzepakowej "00" w żywieniu loch na wskaźniki hematologicznei zawartości składników mineralnych krwi
Przejdź do zbioru
Wpływ skarmiania mieszanki pełnoporcjowej z udziałem śruty rzepakowej "00" w żywieniu loch na wskaźniki hematologicznei zawartości składników mineralnych krwi Eugeniusz Grela; Wacław Krasucki artykuł 1994 Zaznacz: Wpływ makuchu z rzepaku „OO” w żywieniu loch prośnych i karmiących na skład chemiczny siary i mleka
Przejdź do zbioru
Wpływ makuchu z rzepaku „OO” w żywieniu loch prośnych i karmiących na skład chemiczny siary i mleka Eugeniusz Grela; Wacław Krasucki artykuł 1996 Zaznacz: Wpływ nasion grochu, peluszki i łubinu żółtego w żywieniu tuczników na wzrost zwierząt i skład chemiczny słoniny
Przejdź do zbioru
Wpływ nasion grochu, peluszki i łubinu żółtego w żywieniu tuczników na wzrost zwierząt i skład chemiczny słoniny Antoni Lipiec; Eugeniusz Grela; Jan Biesaga; Wacław Krasucki artykuł 1994 Zaznacz: Effect of raw and extruded flat pea (Lathyrus sativus) seeds in the diet on activity of enzymesa nd contents of glycogen in the liver of rats
Przejdź do zbioru
Effect of raw and extruded flat pea (Lathyrus sativus) seeds in the diet on activity of enzymesa nd contents of glycogen in the liver of rats Eugeniusz Grela; Janusz Zipser; José Luis Valverde Piedra; Tadeusz Studziński artykuł 1997 Zaznacz: Aktywność aminotransferazy asparaginianowej i alaninowej oraz fosfatazy kwaśnej i zasadowej w zależności od rodzaju pasz energetycznych oraz ekstruderatu mocznikowego w żywieniu krów mlecznych
Przejdź do zbioru
Aktywność aminotransferazy asparaginianowej i alaninowej oraz fosfatazy kwaśnej i zasadowej w zależności od rodzaju pasz energetycznych oraz ekstruderatu mocznikowego w żywieniu krów mlecznych Eugeniusz Grela; Jerzy Truchliński; Tadeusz Soroka artykuł 1991 Zaznacz: Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego
Przejdź do zbioru
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1979 Zaznacz: Korelacja cech otłuszczenia tuczników
Przejdź do zbioru
Korelacja cech otłuszczenia tuczników Eugeniusz Grela; Stanisław Wójcik artykuł 1984 Zaznacz: Wpływ makuchu z rzepaku „OO” na wskaźniki produkcyjne i niektóre cechy tłuszczu zapasowego tuczników
Przejdź do zbioru
Wpływ makuchu z rzepaku „OO” na wskaźniki produkcyjne i niektóre cechy tłuszczu zapasowego tuczników Agata Rabos; Czesław Uzar; Eugeniusz Grela; Jadwiga Bachanek; Robert Krusiński artykuł 1996 Zaznacz: Wpływ stosowania oleju sojowego i witaminy E w żywieniu świń na wzrost i skład chemiczny tłuszczu zapasowego
Przejdź do zbioru
Wpływ stosowania oleju sojowego i witaminy E w żywieniu świń na wzrost i skład chemiczny tłuszczu zapasowego Eugeniusz Grela; Kirsten Jakobsen artykuł 1991 Zaznacz: Otłuszczenie tusz i zawartość kwasów tłuszczo ych w słoninie i sadle tuczników w zależności od pory roku, masy ciała i płci
Przejdź do zbioru
Otłuszczenie tusz i zawartość kwasów tłuszczo ych w słoninie i sadle tuczników w zależności od pory roku, masy ciała i płci Eugeniusz Grela; Jacek Rączkiewicz; Kazimierz Wideński artykuł 1984 Zaznacz: Wpływ poziomu białka i rodzaju pasz energetycznych w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu białka i rodzaju pasz energetycznych w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego Eugeniusz Grela; Jan Masiulanis; Kazimierz Wideński artykuł 1985